×

Pentru intrebari , nemaluriri, probleme, ne puteti contacta oricand la adresa de email office@traduceretehnica.ro. / contact@traduceretehnica.ro sau in intervalul orar de lucru la numarul de telefon 0735.312.167. Va multumim!

ORAR

Luni-Vineri - 9:00 - 18:00
Sambata - Inchis
Duminica: Inchis

Misiunea noastră: Să adaugam valoare prin cuvant, sa fim ecosistemul lingvistic preferat din Romania si Italia, unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a crea valoare pentru toti.

Valorile noastre: Imbunatatirea continua a serviciilor, atentie si focus pe nevolie fiecarui client prin:

# Integritate

Suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile natural. Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune. Ne tinem de cuvant si reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism.

Suntem dornici sa aflam lucruri noi si invatam si sa aplicam repede. Ne recunoastem greselile si invatam din experientele noastre. Facem schimb de cunostinte, bune practici si mereu inovam. Ramanem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.

# Respect

Ne respectam unii pe altii, ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi. Ii acceptam pe cei care sunt diferiti de noi si au un caracter bun (simt inalt al moralitatii, integritate etc.). Apreciem multiculturalitatea, identitatea culturala prin diversitate culturala si de idei, opinii si experiente.

# Pasiune

Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne depasim limitele. Suntem mandri sa lucram in mediul interpretior caci suntem inconjurati de oameni care gandesc la fel ca noi si le inspiram celor din jur sentimentul de pasiune si implicare.

# Colaborare

Apreciem diversitatea de opinii, indiferent de ierarhii. Stim sa ascultam, suntem clari si precisi atunci cand comunicam. Atunci cand avem pareri contradictorii cu cineva, aducem argumente solide si avem in vedere esenta problemei. Oferim celorlalti sprijin din proprie initiativa. Clientul nostru, prietenul nostru!

# Discernamant

Ne straduim sa avem flexibilitate in comunicare si sa fim ecologici. Evaluam situatiile in mod obiectiv si mergem la sursa problemei. Suntem capabili sa luam decizii chiar si cand situatia pare neclara. Aplicam regula bunului simt mai presus de orice. Avem curajul sa schimbam directia atunci cand situatia o cere si mergem la sursa problemei.

# Simplitate

In relatia cu clientii, avem in vedere simplitatea si confortul. Suntem foarte atenti la modul in care ne executam sarcinile. Incercam in mod constant sa simplificam lucrurile. Lucram eficient si nu irosim resurse.

Viziunea: Cu atentie va intampinam si cu pasiune lucram!

Experienta noastra o acumulam inca din 2011, respectam clientul si primim incredere.

Am inteles, ca oferind calitate, promptitudine, flexibilitate si rapiditate, clientii ne prefera.

Crestem odata cu cei care ne trec pragul!

TOP